4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Șeful Apple, semnal de alarmă: Știrile false reprezintă una din problemele principale de astăzi

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR
Şeful executiv al gigantului informatic Apple a atras atenţia vineri, cu prilejul vizitei sale în Marea Britanie, asupra provocării cu care se confruntă cei din industria IT în ce priveşte filtrarea şi blocarea ştirilor false, scrie portalul theverge.com citând AppleInsider, conform agerpres.ro.
Aflat în vizită în Marea Britanie în această săptămână, Tim Cook a vorbit la emisiunea ''Good Morning Britain'' de la postul ITV despre provocarea reprezentată de ştirile false care apar pe platformele digitale.

''Trebuie să oferim consumatorului instrumentele cu care să se descurce în această situaţie şi trebuie ca noi să filtrăm o parte dintre aceste ştiri false înainte ca ele să ajungă în mediul online fără să fie afectată deschiderea nemaipomenită a internetului'', a spus Tim Cook.
Potrivit lui Tim Cook, chestiunea ştirilor false ''reprezintă una din problemele principale de astăzi şi nu poată fi rezolvată printr-o soluţie simplă''.

Ţinând cont de faptul că Apple este la rândul său un furnizor de ştiri prin intermediul aplicaţiei Apple News, măsurile pe care compania le întreprinde privind filtrarea sau blocarea ştirilor false sunt cu siguranţă foarte importante.Aplicaţia Apple News avea la sfârşitul lunii noiembrie a anului trecut circa 70 de milioane de utilizatori unici.

Cu prilejul aceleiaşi vizite, Tim Cook a mers în şcoli britanice unde a discutat cu copiii, subliniind, conform postului ITV, că elevii ar trebui să înveţe programare în fiecare zi ca orice altă materie obişnuită.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017