4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Statele UE riscă să se confrunte cu atacuri teroriste de genul celui comis la Bruxelles

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR
Ţările europene riscă să se confrunte cu alte atacuri similare celui comis la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, astfel că autorităţile trebuie să coopereze pentru a evita astfel de incidente, avertizează coordonatorul Uniunii Europene pentru Combaterea terorismului, Gilles de Kerchove, citat de AFP.
"Nu cred în ipoteza unor atentate de mare amploare de genul celor din 11 septembrie 2001, dar Europa trebuie să se pregătească de atacuri comise de indivizi care încearcă să omoare mai multe persoane", a avertizat Gilles de Kerchove.

"Peste 2.000 de europeni au mers sau intenţionează să meargă să lupte în Siria. Unii au revenit. Nu înseamnă că toţi vor comite atacuri, dar unii o vor face. Sunt antrenaţi să utilizeze arme automate, arme uşoare, substanţe explozive, dar nu sunt pregătiţi să comită atacuri de mare anvergură", a subliniat de Kerchove.

Mehdi Nemmouche, presupusul autor al atacului comis pe 24 mai la Muzeul Evreiesc din Bruxelles, a petrecut un an în Siria, în perioada 2012-2013. Atentatul terorist antisemit comis la Bruxelles s-a soldat cu moartea a patru persoane.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017