4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Dacă Elena Băsescu ar fi candidat la europarlamentare, Gigi Becali era liber de Paşte

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR
Decizia BOMBA a fost facuta in aceasta dimineata de unul dintre apropriatii presedintelui! Becali a INCREMENIT cand a auzit vestea. Vezi mai jos despre ce e vorba, o sa ramai surprins.

“Dacă Elena Băsescu ar fi candidat la europarlamentare, Gigi Becali era liber de Paşte. Băsescu chiar ne crede pe toţi idioţi? Sînt sigur că dacă EBa candida, Băsescu îi dădea drumul lui Gigi Becali în Săptămîna Mare. Vă daţi seama ce capital avea? EBa nu a candidat şi Gigi Becali nu e liber!”, a declarat Miron Cozma în Ring.

Patronul Stelei trebuie acum să urmeze alţi paşi în demersul său de a primi zilele libere, la care are dreptul conform legii, mai ales că există un precedent.

“E doar o plîngere elementară, respectiv o acţiune în contencios, la Curtea de Apel Bucureşti. E o altfel de acţiune în oglindă faţă de acţiunea doamnei Moldovan, deţinuta de la Tîrgşor, care a cîştigat în contencios procesul cu ANP. Este necesară o nouă acţiune în contencios împotriva ANP pentru că, deşi a existat acea hotărîre, în cazul Moldovan se pare că ANP refuză să dea curs tocmai interpretărilor făcute de instanţă. Respectiv să recunoască faptul că este un drept şi nu doar o facultate lăsată la dispoziţia ANP. Este un drept recunoscut, care trebuie recunoscut ca atare şi acordat”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Gigi Becali.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017