4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Romania, tara risipei (2013)

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATORRomania te iubesc: Romania, tara risipei (2013)

Romania te iubesc: Romania, tara risipei
In Romania, aproape 40% din locuitori traiesc in mediul rural, iar drumul lor spre civilizatie trece prin biroul primariilor si-al consiliilor judetene. Curtea de Conturi anunta ca in ultimii patru ani acestea au risipit 900.000.000 de euro, bani de la stat. Corespondentul Stirilor ProTv Rares Nastase prezinta o serie de proiecte fanteziste care nu-si dovedesc utilitatea si ii mentin pe romani in saracie si mizerie. “In Romania, unde e fantezie, exista de regula interese si hotie” spune ferm Rares. “Am analizat cazuri si-am stat de vorba cu localnici care doar in teorie beneficiaza de ideile edililor. Veti vedea, cine sunt, de fapt, beneficiarii fondurilor europene si de la bugetul de stat directionate catre mediul rural. In ritmul in care au fost introduse utilitati elementare pana acum la tara, Romaniei i-ar mai trebui inca 100 de ani sa ajunga la stadiul in care se afla Cehia, Polonia si Ungaria”, mai declara corespondentul.
Urmarea este una rusinoasa: romanii sunt codasii Europei in toate topurile care privesc igiena corporala, fiind europenii care se spala cel mai putin, dar care folosesc cel mai mult haznaua din fundul curtii. “Asfaltul e dorinta, reteaua de apa potabila un vis, iar canalizarea pare interzisa. Nevoi si conditii elementare in orice tara civilizata raman un lux pentru romani”, relateaza Rares.
Care sunt viziunile indraznete devenite cosmar pentru oamenii uitati in noroi si praf intr-o noua ancheta marca Romania, te iubesc!.

Articol original: Romania te iubesc: Romania, tara risipei (2013) - Top Filme Documentare - Vizioneaza Gratuit Documentare Online

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017