4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Ce au făcut jucătorii lui Piţurcă cu câteva ore înainte de meci.

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR

Grecia şi România se vor întâlni, vineri seară (ora 21.45, România TV), în prima manşă a barajului de calificare pentru Mondialul din 2014. Dacă în orele dinaintea jocului, tricolorii au încercat să se relaxeze, în schimb, suporterii care au făcut deplasarea în Grecia s-au lovit de o situaţie incredibilă.

Pentru a destinde atmosfera în cadrul lotului, Victor Piţurcă le-a permis jucătorilor să iasă la o plimbare în oraş. Astfel, Marica şi compania, însoţiţi de secundul Eugen Neagoe, au mers în centrul oraşului Atena. Lotul s-a „spart“ în mai multe grupuleţe. Unii au preferat să se plimbe pur şi simplu, în timp ce alţii au stat de vorbă la o cafea.Bişniţarii români s-au dus şi ei la Atena! Vineri seară, România va avea o galerie formată din aproximativ 3.500 de oameni pe arena „Karaiskakis“.

Oficial, fanilor tricolorilor le-au fost alocate 1.700 de bilete, însă mulţi dintre românii care sunt stabiliţi în Grecia şi au obţinut cetăţenia acestei ţări au reuşit să achiziţioneze din biletele rezervate grecilor. Românii care au ajuns, vineri, la Atena au avut şi o surpriză neplăcută. Acolo s-au întâlnit cu bişniţarii care au făcut şi ei deplasarea în Grecia!

Aceştia au intrat în posesia biletelor vândute online de FRF! E o situaţie urât mirositoare, în condiţiile în care, potrivit reprezentanţilor firmei Danco Pro, care s-a ocupat de distribuirea tichetelor, cele 1.700 de bilete s-au dat în zece secunde! Nu e clar cum a fost posibil ca în acest interval de timp multe bilete să ajungă fix la speculanţi.

Cert e că exact asta s-a întâmplat, iar acum bişniţarii cer câte 30 de euro pentru un bilet pe care l-au luat cu 15 euro!

Kaioshin

avatar
Membru cu experienta
Membru cu experienta
mda...si am pierdut si calificare Nu

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017