4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Americanu', din serialul ”La bloc”, trăiește din indemnizațiile copiilor!

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR
Actorul Emil Mitrache, cunoscut publicului drept ”Americanu” din serialul ”La Bloc”, a ajuns cu veniturile la limită, și trăiește din indemnizațiile de creștere a copiilor.


Emil Mitrache este aproape de a ajunge un caz social. De când nu mai este implicat în nici un proiect de televiziune și și-a închis și restaurantul, actorul nu are alte venituri decât cele de creșetere a copiilor, după cum a declarat la emisiunea ”Cancan TV”, de la postul Acasă.

”Americanu”, din serialul ”La bloc”, a mărturisit totodată că s-a retras din viața profesională pentru că nu mai avea de lucru, preferând în schimb să-și crească cei doi băieți, Teo și Edi.

”S-au terminat proiectele și nu au mai venit altele. Să sperăm că reality-showurile se vor mai duce și că vor reveni sitcomurile. Am fost la niște castinguri de spoturi publicitare, dar nu am prins niciunul. Am avut o cârciumă, dar a trebuit să o vând pentru că au început lucrări în zonă și aveam o groapă la intrare. Nu mai venea nimeni", a povestit Emil Mitrache.

În prezent, actorul trage speranță să-și facă un trai mai bun cu noua ocupație, aceea de broker de asigurări.

”Mai nou, chiar de nici o săptămână, sunt consilier financiar în asigurări. Fac asigurări de viaţă, de sănătate, rente de studii pentru copii", a continuat actorul.

Emil Mitrache este cunoscut datorită personajului "Vali Chivu" în sitcomul "Nimeni nu-i perfect", și-a început cariera actoricească în grupul umoristic TACT, proiect la care a lucrat alături de Dragoș Moștenescu. Împreună cu trupa, Emil a susținut o serie de spectacole în toată țara, însă pașii l-au îndreptat spre Capitală, unde și-a început colaborarea cu Florin Călinescu, la "Chestiunea Zilei".

La acea vreme, pentru Emil Mitrache televiziunea nu reprezenta deloc o enigmă, asta datorându-se colaborarilor sale anterioare cu posturile TV, Europa Nova și TVT 89, din Timișoara, unde a realizat mai multe emisiuni de divertisment.

În 2002, actorul a fost distribuit în serialul de comedie "La bloc", în care a intrat în pielea personajului "Americanul". Ultimul proiect finalizat a fost "Gașca", sitcom în care a jucat sub numele de "Bebe".
[center]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017