4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Adevăratul "război" din Coreea, dus în şoaptă. Mărturii despre Kim Jong-un şi nord-coreeni

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR
Coreea de Nord este cunoscută de lumea întreagă pentru avertizările şi retorica exagerată către SUA. Adevăratul război se duce însă în şoaptă, cu ajutorul unor linii telefonice secrete şi al unor radiouri de contrabandă, arată jurnaliştii CNN într-un reportaj.

Kim Song Min, un "dezertor" nord-coreean, trimite un mesaj de democraţie către Coreea de Nord, în speranţa că vecinii care au făcut numeroase ameninţări în ultima perioadă ascultă transmisiunile făcute pe radiouri, se arată în reportajul CNN.

Activistul vorbeşte cu sursele sale nord-coreene în fiecare zi: "Nord-coreenii de rând vor un război, ei cred că vor câştiga un război şi că astfel vor scăpa de viaţa grea pe care o au".

Kim Song Min, de la Free North Korea Radio, spune că nord-coreenii nu au acces la alte informaţii, în afara celor controlate de stat. Însă sursele sale din armată spun că ştiu că regimul lui Kim Jong-un va pierde lupta.

Kim Song Min foloseşte radio-ul pentru a trimite un mesaj de democraţie. Înregistrează comentarii şi buletine de ştiri care sunt apoi difuzate pe frecvenţe radio joase. Acesta vorbeşte cu surse plătite care îi furnizează informaţii prin intermediul telefoanelor mobile chineze la graniţă.

Coreea de Nord a difuzat noi imagini în care soldaţii se antrenează, trăgând la o ţintă soldat pe a cărui cască scrie "USA".

"Kim Jong-un nu are nici 30 de ani şi toată lumea din Coreea de Nord ştie asta. Nu are o poziţie solidă în armată. Nord-coreenii nu sunt siguri cum să se comporte cu faptul că liderul lor este atât de tânăr", spune Kim Song Min.

Reporter: "Comunitatea internaţională, mai ales SUA, consideră că Kim Jong-un este nebun. Este aşa?"

Kim Song Min: "Este atât de tânăr şi naiv. Crede că armele nucleare vor aduce SUA la masa negocierilor".

Sursele nord-coreene ale "dezertorilor" spun acelaşi lucru despre liderul Kim Jong-un.

Gregory Pence, de la site-ul Daily NK, spune că sursele nord-coreene de la care primesc informaţii sunt epuizate.

"Ceea ce vedem este Kim Jong-un încercând să inspire masele şi să adere conducerii sale. Kim Jong-un nu vorbeşte cu americanii, ci cu nord-coreenii. Mă tem de modul în care frica poate inspira decizii pripite", a declarat Gregory Pence.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017