4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Dragnea anunta salarii mai mari pentru primari si consilieri

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR
Dragnea anunta salarii mai mari pentru primari si consilieri: "Poate ii marim si lui Basescu"


Liviu Dragnea a declarat vineri ca salariile din administratia publica vor trebui marite, "poate" si cel al presedintelui Traian Basescu, iar intr-un termen de 2-3 luni Guvernul va sti de cati angajati este nevoie in sistemul public.

"Va trebui sa marim salariile din administratia publica, la primari, consilieri, poate si lui Traian Basescu. Cand vom ajunge la normativele de personal si standardele de cost, nu vorbim de ani, ci de 2-3 luni, vom vedea de cati angajati vom avea nevoie in sistemul public si ce nivel de salariu este necesar. Vorbim de oameni care stiu ce au de facut, nu de oameni care au cumparat o diploma", a afirmat Dragnea intr-o conferinta.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, prezent in conferinta, a spus ca salariul mediu net in institutia pe care o conduce este mic, de 1.600 lei lunar.

Un participant din sala a comentat afirmatiile lui Vosganianm, afirmand ca nu stie ce cauta Traian Basescu in functia de presedinte avand un salariu atat de mic, sustinand ca el nu s-ar da jos din pat pentru o astfel de remuneratia.

Dupa interventia participantului, Dragnea a spus ca nici el nu stie ce cauta Basescu la conducerea tarii, completandu-si afirmatia, dupa o pauza "cu un astfel de salariu".

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017