4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
"M-a violat", sustine o femeie, chiar daca barbatul nici NU a atins-o. Judecatorul i-a dat dreptate

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR
O femeie a sustinut in fata unui complet de judecata ca a fost “violata”, chiar daca cel acuzat nu a atins-o niciodata. Culmea este ca judecatorul a crezut-o si a luat masuri.Femeia, Aiona Butters, 28 de ani, a spus despre Nathan Herbert, 42 de ani, fiul guvernatorului din statul american Utah, ca “am simtit ca ma violeaza cu privirea”, relateaza Daily Mail.

Aiona, care este sora fostei iubite a acuzatului, a povestit ca Nathan Herbert s-a plimbat cu masina in cerc pe langa ea, in timp ce se atingea cu mana in zonele intime.

Nathan Herbert este fiul lui Gary Herbert, un republican ce este guvernator al statului Utah inca din 2009. Nathan o cunoaste pe Aiona Butters din 2004, cand se intalnea cu sora ei, dar niciodata nu au stat de vorba.
Nathan Herbert

In 2005, cele doua surori au solicitat instantei un ordin de restrictie impotriva lui Nathan Herbert, sustinand ca se simt amenintate de el. Au obtinut acest ordin, in ciuda faptului ca cele doua nu au fost agresate de acesta, dar a expirat o luna mai tarziu.

Aiona Butters a solicitat un alt ordin de restrictie impotriva barbatului in 2010, spunand ca acesta a facut-o sa planga de cinci ori, in timp ce a urmarit-o in public. Tanara a spus ca Nathan a urmarit-o cu masina si odata chiar a intrat dupa ea in sala de sport.

La inceputul acestui an, Nathan Herbert a contestat ordinul de restrictie in instanta, sustinand ca Aiona este “o regina a dramelor” si ca sufera de “paranoia extrema”. Avocatii ei sustin, insa, ca vor sa evite ca ea sa fie pusa intr-o situatie de pericol.

Vineri, un judecator a emis un nou ordin de restrictie impotriva lui Nathan Herbert prin care ii interzice sa se apropie de Aiona la mai putin de 15 metri.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017