4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Regulament general al acestui forum !

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR
Nerespectarea regulilor de mai jos duce la banarea sau avertizarea membrului !

Regulamentul a fost creat în scopul de a informa membrii cu privire la activităţile permise şi nepermise. Nerespectarea acestor reguli poate duce la avertisment sau chiar la ban.
Regulamentul trebuie citit frecvent, deoarece el poate fi actualizat oricând, fără a vă notifica cu privire la noile schimbări. Cititi in continuare ce avem de spus.

1. Conţinutul mesajelor, subiectelor şi articolelor
Comunitatea noastra nu tolerează materialele pornografice destinate adulţilor, pirateria, drogurile, torentele sau orice alt conţinut care âncalcă legea. Orice membru care postează un astfel de conţinut va primi un avertisment serios. Dacă sunt mai multe postări de acest gen, autorul va fi exclus pe adresa IP şi pe cont.
Limbajul vulgar nu este tolerat, utilizatori care poartă un astfel de limbaj pot primi warn sau chiar ban. Noi nu avem nevoie de membri care să nu poată purta o discuţie decentă.

2. Copiere forum
Utilizatori care plagiază forumul, la partea de design şi la partea conţinutului vor fi exclusi, fără a fi notificaţi.
Banarea se va face în funcţie de gravitatea problemei, dacă doar v-aţi inspirat nu veţi fi exclus.

3. Titlul subiectelor
Titlurile subiectelor trebuie sa fie cat mai in "ton" cu mesajul, adica titlurile trebuie sa fie explicative incat toata lumea sa poata intelege la ce va referiti acolo.

4. Cearta între membri
Dacă aveţi divergenţe cu alţi membri, vă rugăm să vi le rezolvaţi prin mesageria privată sau prin Yahoo Messenger. Forumisti nu este locul ideal pentru ceartă. Utilizatorii care nu încetează şi tot continuă cu cearta, vor fi excluşi, neputând să mai folosească contul.

5. Publicitate pe forum
Publicitatea este permisă doar in locurile speciale, în niciun caz in alte secţiuni ale forumului. Astfel de activităţi pot duce la sancţionare, dacă sunt mai multe topicuri de tip reclamă.

5. Boldul şi culorile
Bold-ul şi culorile sunt rezervate pentru membrii staff. În schimb puteţi utiliza subliniere sau italic pentru a evidenţia un anumit subiect. Nu abuzaţi de acest drept!

6. Mesaje duble (Double Post)
Mesajele duble nu sunt tolerate decât dacă au trecut 24 ore de la ultimul mesaj postat. Folosiţi butonul "Editează"

7. Ştergerea subiectelor
Odată ce aţi postat un subiect, acesta devine proprietatea noastra şi nu poate fi şters la cerere.

8. Mesaje tip spam
Mesajele tip spam şi la un numar mare poate duce la sancţionarea membrului respectiv. Mesajele postate trebuie sa fie diferite şi nu de acelaşi fel. Astfel de mesaje le considerăm ca fiind spam.

9. Avatare
Marimea maximă a avatarului este de 100x100 pixeli şi nu mai mult. Avatarul poate fi dezactivat membrilor care nu doresc sa işi schimbe avatarul la avertizare prin MP.
Avatarul nu trebuie sa conţină un conţinut explicit sexual şi link-uri externe.

10. Postarea link-urilor
Nu aveţi dreptul de a posta linkuri externe acestui forum. Este interzisă postarea comentariilor de genul: Intră aici, aici este un tutorial, este cel mai tare site etc. deoarece se cosideră Spam.
Nu aveţi dreptul de a face reclama forumului propriu prin mesageria privată. Se pedepseşte prin dezactivarea mesageriei.
Nu aveţi dreptul de a posta reclame în alte subiecte. Există sectiunea Promovare unde vă puteţi promova forumul gratuit.
Postarea reclamelor ascunse (cu redirecţionare prin imagini,linkuri etc) se pedepseşte prin avertisment.
***Se consideră reclama şi redirecţionarea de la embed-ul imaginilor, aşa că vă sfătuiesc să folosiţi următoarele hosturi de imagini: Servimg; Photobucket sau mai bine hostul nostru . www.incarca.tk ( www.forumisti.wow3.info/h5- )

11. Utilizarea serverelor proxy pe forum
Utilizatorii care vizitează sau postează pe un proxy vor fi excluşi. (Proxy este un sistem prin care iţi poţi schimba adresa ip). Pentru a evita banarea va trebui sa va folosiţi Ip-ul propriu.

12. Limba forumului
Limba de bază a forumului este limba română. Toate subiectele; anunţurile; comentariile vor fi realizate în limba română. În cazul in care nu cunoaştesti limba română va rugam folositi traduceri si scrieti tot in limba noastra asa cum traducatorul va pune la dispozitie.

13. Moderarea
Moderarea utilizatorilor este rezervată staff-ului. Încălcarea acestei reguli se pedepseşte prin mustrare, mai apoi warn.

14. Semnatura
Dupa cum vad pe forum incep sa apara semnaturi din ce in ce mai mari, acestea vor fi scoase de catre membrii staf si vor primi si un avertisment in MP pentru data viitoare. Semnaturile sa fie maxim 550x180

Acest Regulament este creeat de echipa Forumisti . Regulamentul nu este absurd asa ca aveti grija sa il respectati pentru a nu primi avertismente.
Repet, aceste reguli se pot schimba sau se pot adauga altele noi, asa ca vizitati cat mai des acest topic.

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017