4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Jocurile video i-au apropiat: ea 39 de ani şi el 16.

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Admin

avatar
ADMINISTRATOR

Totul a început ca o prietenie între două persoane care jucau amândouă jocul online "War 2 Glory". Dar părinţii unui băiat de 16 ani din Florida au fost şocaţi să afle că el avea o relaţie cât se poate de reală şi de intimă cu o femeie de 39 de ani din statul american Maryland.


Lisa Carroll, femeia de 39 de ani şi adolescentul de 16 s-au întâlnit atunci când femeia a condus aproape 1300 de kilometri. Cei doi au făcut sex şi, cu toate că părinţii adolescentului au oprit imediat relaţia atunci când au aflat de ea, ei au fost şocaţi de faptul că cei doi îşi doreau să se căsătorească.

Se pare, susţin poliţiştii citaţi de ABC News, că cei doi erau logodiţi, pentru că asta au spus femeia şi adolescentul atunci când au fost interogaţi. Dar poliţiştii au avut un şoc atunci când au ajuns cu mandatul de arestare la femeie acasă şi au descoperit că era deja căsătorită -cu un bărbat de vârsta sa, iar soţul nu ştia nimic.

Femeia a fost arestată şi va fi judecată pentru că a condus să îşi vadă iubitul: în Florida e o infracţiune ca o persoană de peste 23 de ani să facă sex cu cineva de 16 sau 17 ani, în timp ce în statul originar al femeii, Maryland, e legal să faci sex cu cineva de peste 16 ani, indiferent de vârstă.


Sursa : Realitatea.net

Juvenille

avatar
Membru fidel
Membru fidel
Mama... dar ce sa faci iubirea este mare Nu

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017