4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Mozilla încearcă să convingă utilizatorii Firefox 3.6 să renunţe la vechiul browsertmfdbx


Membru fidel
Membru fidel

Apelul lansat luna trecută de Mozilla privind upgrade-ul a determinat mai mulți utilizatori Firefox 3.6 să adopte o ediție mai nouă a browser-ului.

Potrivit Net Applications, cota Firefox 3.6 pe piața browser-elor a scăzut în luna decembrie cu aproape un punct procentual, incheing anul cu o medie de 4,4%, spre deosebire de cele 5,3 procente din luna noiembrie.

Mozilla a început să îndemne utilizatorii Firefox 3.6 să upgradeze la începutul lunii decembrie. Oferta a determinat utilizatorii să treacă la Firefox 8, ediția lansată la acea vreme. De atunci, Mozilla a lansat Firefox 9.

Trecerea utilizatorilor Firefox 3.6 la programul de lansare rapidă - în cadrul căruia Mozilla lansează o nouă versiune a browser-ului la fiecare șase săptămâni - este importantă pentru companie, întrucât aceasta sprijină în continuare browser-ul de acum doi ani, cu actualizările de securitate. Prin trecerea majorității utilizatorilor la noua versiune, Mozilla va putea să retragă Firefox 3.6 de pe piață browser-elor.

Actualul plan este de a retrage Firefoc 3.6 de pe piață pe 24 aprilie 2012, potrivit informațiilor de pe site-ul Mozilla.

Firefox 3.6 a reprezentat 20% din totalul versiunilor browser-ului Mozilla luna trecută, în scădere față de 82% în luna ianuarie și 32% în luna iulie.
sursa: Computer World

Deci treceţi la noua versiune Firefox :>
,tmfdbx

Tryfoita


Membru cunoscator
Membru cunoscator
Depinde daca are browsver mai mare eu il iau daca nu hai pa:))

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum