4Tuning
Filme
Scurt Metraje
Stiri Online
Anunturi de la forum
Cautare
Sustine-ne
Contact
Regulament
Editare profil
Mesajele proprii
Seriale
Prio Foods

Conectare

Mi-am uitat parola


Fa-ti cont logheaza-te si posteaza ... Poti raspunde la orice subiect doresti cu contul tau official !
Vrei sa dezbati, ai o problema poti deschide un topic nou !
CONECTEAZA-TE PENTRU A DISPAREA ACEST MESAJ !!!
INREGISTREAZA-TE sau CONECTEAZA-TE
X
Tryfoita

avatar
Membru cunoscator
Membru cunoscator
Compania Prio Foods, parte a Martifer Group, a anuntat lansarea unitatii de extractie uleiuri vegetale la Lehliu, judetul Calarasi. Anuntul a fost facut de catre reprezentantii companiei in cadrul unei conferinte de presa organizate pe platforma fabricii. Evenimentul a dat startul operatiunilor la filiala Prio Extractie, specializata in procesarea semintelor si productie de ulei vegetal, in scopuri industriale si de consum.
Investitia de 93 milioane de euro reprezinta cel mai mare proiect greenfield din Romania in anul 2011. In sectorul productiei de ulei vegetal, Prio Extractie detine locul intai ca volum al investitiei in Europa de Sud-Est si locul doi la nivelul intregii Europe. Au fost prezenti Carlos Martins, presedintele Consiliului de Administratie Prio Foods, prefectul Emil Musat, presedintele Consiliului Judetean, Raducu Filipescu, primarul Lehliu-Gara, Iulian Iacomi, CFO Prio Foods Romania -- Susana Ferreira, director Comercial Prio Foods -- Belmiro Couto.Pentru a doua zi este programata o intalnire cu fermierii din zona.
Fabrica are in componenta 15 silozuri verticale, cu o capacitate de stocare individuala de 10.000 m3, 2 laboratoare de analiza si procesare a semintelor si detine, in prezent, 90 de angajati, compania intentionand sa creasca numarul acestora la 200.
Echipamentele de ultima generatie din cadrul fabricii Prio Extractie respecta cele mai inalte standarde de securitate si protectie a mediului la nivel european. Fabrica are o capacitate de productie de 316.000 tone ulei si 340.000 tone srot, volume atinse la un ritm al activitatii de 8.000 de ore pe an.

Prio Foods dezvolta operatiuni de productie si distributie de produse agricole, industriale si servicii, integrand o perspectiva globala asupra activitatilor din domeniul agricol. Compania detine unitati de productie pe 3 continente, in sectorul procesarii cerealelor si semintelor oleaginoase.
Prio Foods face parte din grupul portughez Martifer, prezent in Romania cu 500 de angajati. Martifer Group desfasoara activitati in domeniul agricol, constructii si productie de energie din surse regenerabile.Sursa youtube

Gorlan

avatar
Membru cu experienta
Membru cu experienta
Sursa youtube? Nu

Oricum buna stirea:)

Tryfoita

avatar
Membru cunoscator
Membru cunoscator
Da de pe youtube am gasit toate or dat acolo la coment sub videoclip

Continut sponsorizat


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

http://www.hitwebcounter.com/htmltutorial.php
WebPage Visits 11.13.2017